Ceres Top Pilsner

33 cl / alc. 4,6% vol.

Har i over 100 år været østjydernes lokale øl. I 1953 fik øllen kælenavnet TOP, som den har haft lige siden. En høj gæringstemperatur er medvirkende til, at der dannes flere frugtagtige aromakomponenter. Til gengæld bruges der ikke meget humle i TOP. Derved opnår man en letdrikkelig pilsner.

Ceres Malt/hvidtøl

33 cl / alc. 1,9% vol.

Kendt fra de gamle dage og fast sortiment hos mange bager, da det giver en perfekt smag til hjemmebagt rugbrød. Den er brygget af mørke maltsorter og tilsat en smule sukker. Smagen er frisk og fyldig med en lille undertone af sødme.

Ceres Julehvidtøl

33 cl / alc. 1,9% vol.

Er en gammel kending. I mange familier er der tradition for at forsøde juletiden med julehvidtøl. Julehvidtøllen fra Ceres brygges ud fra den originale malt/hvidtøl, som i julesæsonen bliver tilsat ekstra sukker for at fremhæve en stærkere sødme, der smager vidunderligt til den varme risengrød.

Dortmunder

50 cl / alc. 7,7% vol.

Ceres Dortmunder er en klassiker fra Østjylland. Karakteristisk for øllet er, at den er kraftig, med en stor, fyldig, krydret smag og har en sød vinøs duft. Anvendelsen af råfrugt i form af majs gør, at øllen ikke er tung, men får en blød afrundet smag.

Ceres Top Pilsner

33 cl / alc. 4,6% vol.

Ceres Malt/hvidtøl

33 cl / alc. 1,9% vol.

Ceres Julehvidtøl

33 cl / alc. 1,9% vol.

Dortmunder

50 cl / alc. 7,7% vol.

Generelt om vores øl

Vores ølsortiment består af spændende og velkendte klassikere fra Top Pilsner til Julehvidtøl.

Ceres har siden 1856 le­ve­ret en bred vif­te af va­ri­an­ter. Nog­le er for­s­vun­det, mens an­dre er kom­met til. Her kan du læse om de va­ri­an­ter, der er i hand­len på nu­væ­ren­de tids­punkt, samt vo­res sæ­son­va­ri­an­ter.

FØLG CERES PÅ FACEBOOK

Besøg os på vores Facebook-side, hvor du kan følge med i diverse Ceres-relaterede aktiviteter og deltage i konkurrencer om øl og lokale oplevelser.

Besøg os på Facebook